Doğu Türkistan ve oruçla diriliş (East Turkestan (Uighur) and awakening through fasting) - Kayadibi, Saim (MEKA Gazetecilik Basım Yayın San. ve Tic. Ltd. Şti, 2015)
Ramazan ayı ile birlikte hernekadar Şeytan zincire vurulsa da onun hizmetçileri harıl harıl çalışmakta, Şeytan’ı bile utandıracak zulümler ve pislikler yapmaya devametmekteler.