Koalisyon olacaksa! (if there will be a coalition!) - Kayadibi, Saim (MEKA Gazetecilik Basım Yayın San. ve Tic. Ltd. Şti, 2015)
“Vardır bunda da bir hayır!” diyerek hedeflerimizden bir milim sapmadan, ümmetin umudunu yok etmek isteyenleri çatlatırcasına, yolumuza devam edeceğimizi göstermeliyiz.