7 Haziran Kurtuluş Savaşı (Independent war, 7 June) - Kayadibi, Saim (MEKA Gazetecilik Basım Yayın San. ve Tic. Ltd. Şti, 2015)
Türkiye tarih yazacak bir seçime giriyor. Bu seçimin sıradan bir seçim olmadığı henüz tam olarak kavranılmış değil sanki. Bu seçimin sıradan bir seçim olmadığını hepbirlikte 8 Haziran günü göreceğiz. Milli Mücadele döneminde nasıl ki Kürt, Türk, Laz, Arap demeden kazma, kürek, balta, çifte, sapan, taş, elimizde mevcut olan neyimiz varsa ülkemizi istila etmek isteyen yedi düvele karşı mücadele ettiysek şimdi de aynı mücadeleyi “OY” ile yapacağız.