Zalimin hesabı ertelenmez (The account of cruel can not be postponed!) - Kayadibi, Saim (MEKA Gazetecilik Basım Yayın San. ve Tic. Ltd. Şti, 2015)
Bizler müslümanız elhamdülillah! Varoluşumuzun bir amacının olduğuna, gayesiz ve hikmetsiz yaratılmadığımıza inanır, önce Müslüman olan milletimiz ve devletimizin, sonra da bütün Müslümanların ve insanlığın hem bu dünyada hem de ahirette huzur ve saadetlerinin gerçekleşmesi için bir ömür, gece ve gündüz çalışmaya mecbur olduğumuzu biliriz.