Batı’nın çocuğu darbeciler (Tyrants, children of the west) - Kayadibi, Saim (MEKA Gazetecilik Basım Yayın San. ve Tic. Ltd. Şti, 2015)
O günü çok iyi hatırlıyorum. Daha dün gibiydi. Gözümüz yaşlı, ellerimiz çaresiz öylece kala kalmıştık. Babamı götürmek için Jandarmalar evin önüne, koyu yeşil askeri arabayla gelmişlerdi. Korkuyorduk çocuk halimizle. Silahların eşliğinde götürdüler babamı ve amcamı.