İrfan okulu (School of wisdom) - Kayadibi, Saim (MEKA Gazetecilik Basım Yayın San. ve Tic. Ltd. Şti, 2015)
Endülüs medeniyetinin akıl-ruh-gönül üçgeninin her bir ayağını marifet ile yeşerttiği bereketli topraklara uzandığımız “Helal Gıda” yolculuğumuz bizi İbni Arabi’nin izini takip edip ilham kaynağı Konya’ya ulaştırdı.