Helal gıda, Ermeni meselesi (Halal Food, the Armenian issue) - Kayadibi, Saim (MEKA Gazetecilik Basım Yayın San. ve Tic. Ltd. Şti, 2015)
Hani meşhur bir hakikat var ya, “Yalan çok çabuk yayılır ve herkese ulaşır, doğru ise yavaş ama tam zamanında yetişir” diye. Hakikat her ne kadar zamanla ortaya çıksa da mermere kazınmışçasına ömürlük dersler içerir.