Üç aylar, yeniden diriliş (Three Holy months: reawakening) - Kayadibi, Saim (MEKA Gazetecilik Basım Yayın San. ve Tic. Ltd. Şti, 2015)
Baharın gelişi tabiatın dirilişine muştu ise, Receb’in gelişi de yüreği sonsuzluk aşkı ile yanan erlerin dirilişine muştudur.