Peygamber’i anlamak (Understanding the Prophet) - Kayadibi, Saim (MEKA Gazetecilik Basım Yayın San. ve Tic. Ltd. Şti, 2015)
Bütün insanlık O’nun gelişi ile insanca yaşamanın ne demek olduğunu öğrendi.