Malezya’da küresel zirve (Global Halal Summit in Malaysia) - Kayadibi, Saim (MEKA Gazetecilik Basım Yayın San. ve Tic. Ltd. Şti, 2015)
Geçen hafta İspanya’nın medeniyet merkezi Cordoba’da Helal Gıda Kongresinde estirilen fikir ve aksiyon tufanı bütün dünya’yı helal gıda çalışmalarına davet etmiş, piyasaların gelecekte Helal konseptine bağlı olarak şekilleneceğine vurgu yapılmıştı.