İspanya’da helal gıda atılımı (Halal food breakthrough in Spain) - Kayadibi, Saim (MEKA Gazetecilik Basım Yayın San. ve Tic. Ltd. Şti, 2015)
Bütün dünya’nın Helal ve Sağlıklı Gıdaya doğru yarışırcasına koşmaya başladığı bu dönemde İspanya da bu sektörden hakkını almak istiyor.