Dolar ve ekmek savaşı (Dollars and bread war) - Kayadibi, Saim (MEKA Gazetecilik Basım Yayın San. ve Tic. Ltd. Şti, 2015)
Doların bu derece ülke ekonomisini etkilediğini, insanları korkuya ve şaşkınlığa düşürmekte olduğunu merak etmeyen yoktur.