YÖK, El-Ezher, 28 Şubat (Turkish Higher Education Council, Al-Azhar, 28 February) - Kayadibi, Saim (MEKA Gazetecilik Basım Yayın San. ve Tic. Ltd. Şti, 2015)
Anadolu’nun asil evlatlarına reva görülen 28 Şubat zulmünün artık Ezher mezunları üzerinden de kaldırılmasını istiyoruz. Bunu kaldırmaya muktedir birilerinin insiyatif alacak kudrette olduğunu da biliyoruz.