Stratejik akıl ve Süleyman Sah (Strategic mind and Suleyman Shah) - Kayadibi, Saim (MEKA Gazetecilik Basım Yayın San. ve Tic. Ltd. Şti, 2015)
Süleyman Şah saygı karakolunun, tereyağından kıl çeker gibi yerinin değiştirilmesi basiretle yapılmış devlet aklının üstün bir başarısıdır.