Özgecan ve adalet (Özgecan and justice) - Kayadibi, Saim (MEKA Gazetecilik Basım Yayın San. ve Tic. Ltd. Şti, 2015)
Gelin eğri oturup doğru konuşalım. Bu cinayetten siyasi çıkar elde etme acizliğini bir kenara bırakıp, kalıcı çözüm var mı ona bakalım. Korkunç bir tecavüze ve cinayete kurban giden ülkemizin binlerce masum kızlarından biri Özgecan.