Hedeften Sapmadan İlerlemek (To proceed without deviating from the target) - Kayadibi, Saim (MEKA Gazetecilik Basım Yayın San. ve Tic. Ltd. Şti, 2015)
Hedefin tayini önemli olduğu kadar, hedefin gerçekleşmesinde takip edilecek yöntemler de önemlidir.