Modern silah, finans oyunları (Modern weapons, finance games) - Kayadibi, Saim (MEKA Gazetecilik Basım Yayın San. ve Tic. Ltd. Şti, 2015)
Dünya’da finans sektörlerinin dünya siyasetinde ne derece etkili olduklarını her geçen gün karşılaştığımız inişli çıkışlı ekonomik dalgalanmalarla daha iyi görebiliyoruz. Amerikan Doları’nın bir anda tarihinin en yüksek balon değerine yükseltilmesi bunun en güzel örneğini oluşturabilir.