Nureddin Yıldız hoca üzerinden din düşmanlığı (Religious hostility through Nureddin Yıldız) - Kayadibi, Saim (MEKA Gazetecilik Basım Yayın San. ve Tic. Ltd. Şti, 2015)
Yaşamın merkezini insan, insanın merkezini din, dinin merkezini de Allah ve Peygamber oluşturur. Allah’ın ve Peygamber’in olmadığı hiçbir yaşam biçimi model olarak alınamaz. Müslüman’ım diyebilen bir fert için de alması gereken bir model olmalıdır yaşamını Allah merkezli oluşturabilmesi için.