Sinsi batı yine neyin peşinde (What the sneaky west is planning?) - Kayadibi, Saim (MEKA Gazetecilik Basım Yayın San. ve Tic. Ltd. Şti, 2015)
İnsani değerler, hiçbir zaman bugünkü kadar laşkalaştırılmamış, bugünkü kadar iki yüzlü olmamıştı Batı.