Öz Türkçe’ye Malezya örneği (Ottoman Turkish: case of Malaysia) - Kayadibi, Saim (MEKA Gazetecilik Basım Yayın San. ve Tic. Ltd. Şti, 2015)
Başarı ve mutluluğu elde edenler, geleceğe iyimser bakabilenler olacaktır. Geleceğin teşekkülünün bu günden başladığının bilincinde olmak, şimdiden başarıya doğru ilk adımı atmak demektir. Bir işe başlamak o işin yarısını yapmış demek olduğu gerçeğini herkes bilir.