2014’ü kapatırken (Closing 2014) - Kayadibi, Saim (MEKA Gazetecilik Basım Yayın San. ve Tic. Ltd. Şti, 2014)
2014 yılının son haftasına girerken gelecek senenin daha iyi olması adına kar-zarar hesabını, yani bir yılın muhasebesini yapmak gerekir.