Fetullah Gülen neden kaybetmeye mahkum (Why Fetullah Gulen is convicted of losing?) - Kayadibi, Saim (MEKA Gazetecilik Basım Yayın San. ve Tic. Ltd. Şti, 2014)
Dün ihanetle yoğrulmuş darbe girişimlerinin zirve hamlesinin yıl dönümüydü.