Bilim, sanayi ve teknoloji (Science, industry and technology) - Kayadibi, Saim (MEKA Gazetecilik Basım Yayın San. ve Tic. Ltd. Şti, 2014)
Bu günlerde dünya liderleri ve özellikle Avrupa Birliği devlet başkanları Türkiye’nin yanında itibar kazanabilmek için Ankara’ya akın etmekle meşgul iken, Güneydoğu Asya’nın kalbi Malezya da Türkiye ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji alanında ortak ilişkilerini güçlendirmek için çalışmalar yapmakta.