Sanat ve medeniyet (Art and civilization) - Kayadibi, Saim (MEKA Gazetecilik Basım Yayın San. ve Tic. Ltd. Şti, 2014)
Türkiye Merkez Bankası’nın Kuala Lumpur’da düzenlediği “Gelenek, Kültür ve Modernite, Türkiye'den Çağdaş Sanat” adlı sergi iki ülke arasında devameden dostluk ilişkilerini sanat ile daha da güçlendirdi.