Dünya AK SARAY’dan yönetilecek. (The world will be governed by the AKSARAY) - Kayadibi, Saim (MEKA Gazetecilik Basım Yayın San. ve Tic. Ltd. Şti, 2014)
üyası olanın geleceği de olur. Rüyadan yoksun, hayallerden yoksun olanın da ne geleceği, ne de özgür dünyası olabilir.