Her üniversiteye lâzım (Each university must have it) - Kayadibi, Saim (Memleket İletişim A.Ş, 2011)
On iki ayın sultanı Ramazan ayının iki aylık bir hazırlık döneminden sonra sabır, sevgi, ikram, mağfiret müjdesi ile coşkuyla gelmesi bütün dünyayı sevinç ve huzur atmosferine yöneltti. Halkı Müslüman olsun, olmasın Allah’ın bütün kulları bu mağfiret ayının ikramından istifade edecekler.