Saraybosna (Sarajevo) helal standardlar (Sarajevo and halal standards) - Kayadibi, Saim (MEKA Gazetecilik Basım Yayın San. ve Tic. Ltd. Şti, 2014)
Bilge Kral’ın “Her şeye kadir olan Allah’a yemin ederim ki köle olmayacağız” sözü sadece fiziki bir kölelik değil aynı zamanda manevi ve entellektüel bir kölelikten de bahsediyor olduğuna inanıyorum.