Perjuangan tanpa prinsip punca kehancuran - Abd Rahman, Saodah (Utusan Melayu Malaysia Berhad, 2011)
PARTI politik yang tidak mempunyai prinsip dan objektif yang mantap tidak mungkin mampu mengendalikan urusan kenegaraan.