Rangkaian sastera Sufi - Ahmad, Baharudin (International Institute of Islamic Thought and Civlization (ISTAC), 2008)
Buku ini merupakan rangkaian karya-karya 70 orang pemikir-sasterawan Sufi dan yang dipengaruhi oleh fahaman Sufi dari seluruh dunia.