Usah terlalu tekankan gaji tinggi pembantu rumah - Abd Rahman, Saodah (Utusan Melayu Malaysia Berhad, 2012)
WANITA Malaysia yang bekerja di luar rumah menghadapi kesulitan untuk mendapat pembantu rumah yang dapat memberi sumbangan yang memuaskan. Ramai wanita Malaysia menghadapi pelbagai masalah apabila pembantu rumah dari Indonesia yang kurang profesional bekerja dengan mereka.