Küresel Krize Alternatif Çözüm (Alternative solutions to global crisis) - Kayadibi, Saim (Memleket İletişim A.Ş, 2010)
Türkiye yeni bir dünya düzeninin oluşumunda bütün halkların haklarının âdilce korunabileceği bir denge unsuru olabilmek için iç ve dış politikada ciddi adımlar atarken, Malezya da dünya ekonomisinin âdilce serkülasyonu için alternatif çözüm arayışları yönünde başkent Kuala Lumpur’da Dünya Birinci Faiz (Riba) Konferansı ile meşguldü.Malezya Uluslararası İslam Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bir düşünce kuruluşu olan Thinkers Trends Resources (TTR) ile ortaklaşa düzenlediği konferans Malezya’nın modern mimarı Mahathir Mohamad’in liderliğinde 01-2 Ksım 2010 tarihleri arasında bütün dünya ekonomik çevrelerinin yoğun bir ilgisi ile Dünya Ticaret Merkezinde gerçekleşti. Konferansta kimler yoktu ki!