Pemilihan nama anak perlu ketahui makna elak tanggung malu - Usop, Mohd Puzhi (Berita Harian, 2011)
artikel ini mengandungi tips-tips yang perlu diketahui oleh para ibubapa yang ingin menamakan cahayamata mereka. terdapat pelbagai kesilapan ketika memberi nama anak.