Milli operasyon ve uyurgezerler (A national operation and sleepwalkers) - Kayadibi, Saim (MEKA Gazetecilik Basım Yayın San. ve Tic. Ltd. Şti, 2014)
Geçen hafta “Ortadoğu’daki bütün meseleleri kendi öz yöntemlerimizle çözebiliriz. Bu Coğrafya’yı bizden daha iyi kimse bilemez” demiştim.