Agenda pemusnahan syariah Islam - Abd Rahman, Saodah (Utusan Melayu Malaysia Berhad, 2014)
ISLAM adalah agama yang diwahyukan oleh Allah SWT kepada manusia dan seluruh alam. Islam bukan ideologi hasil pemikiran ahli-ahli falsafah seperti mana wujud dalam pengajaran agama tertentu.