Keajaiban sains dalam hadis (Terjemahan al-"ijaz al-'ilmi fi al-sunnah al-nabawiyah) - Al-Najjar, Zaghlul; Hasanuddin, Nor; Saleh, Faisal (Al-Hidayah Publications, 2009)
Di pasaran, kita boleh dapati dengan banyak sekali buku-buku yang menceritakan tentang "Keajaiban Sains Dalam Al-Quran". Namun amat jarang dan sukar kita temui buku-buku yang mendedahkan tentang "Keajaiban Sains Dalam Hadis."