Peranan media berbahasa Arab dalam penyebaran Bahasa Arab di Malaysia - Ahmad, Muhammad Anwar (Saudi Cultural Attache in Malaysia, 2013)
Makalah ini menyentuh tentang media-media berbahasa Arab di Malaysia dan peranannya dalam menyebarkan Bahasa Arab di Malaysia.