Pembinaan instrument persetaraan criteria untuk menilai kualiti pendidikan prasekolah di Malaysia - Nordin, Mohamad Sahari; Sarudin, Isaji; Tunku Ahmad, Tunku Badariah; Abd Wahab, Mahmud; Abdul Rahman, Zainurin; Ibrahim, Mohd Burhan; Hussien, Suhailah; Saad, Supiah (s.n., 2012)
Kajian ditumpukan kepada matlamat ketiga NKRA, iaitu membina pendidikan prasekolah yang berkualiti yang dapat dijadikan sebahagian daripada system pendidikan kebangsaan dalam aliran perdana.