Berpolitik jangan sampai jadi 'virus' - Abd Rahman, Saodah (Utusan Group, 2008)

(untitled)
Kejahilan terhadap budaya dan tradisi sesuatu bangsa merupakan faktor utama golongan tertentu begitu berani dan angkuh mencampuri urusan peribadi sesuatu kaum yang boleh mengakibatkan pertumpahan darah dalam sesebuah negara.