Ajaran sesat membentuk pemikiran radikal - Abd Rahman, Saodah (Utusan Melayu Malaysia Berhad, 2013)
AJARAN sesat merupakan virus yang boleh merosakkan jiwa dan pemikiran umat Islam. Penularan ajaran sesat di Malaysia adalah berkaitan dengan beberapa faktor yang kurang disedari oleh masyarakat Islam.