Kukuhkan disiplin bekerja dengan kenaikan gaji - Abd Rahman, Saodah (Utusan Group, 2007)
Kenaikan gaji yang diumumkan oleh kerajaan merupakan satu simbol kerjasama di antara kerajaan dan kakitangannya dalam melaksanakan tugas dan amanah negara. Kejayaan sesebuah negara dalam setiap aspek kehidupan sama ada kepimpinan, pentadbiran dan pengurusan adalah berhubung kait dengan sikap dan mentaliti orang yang melaksanakan tugas berikut.