Sikap profesionalisme tidak utamakan kawan - Abd Rahman, Saodah (Utusan Group, 2003)
KENYATAAN Perdana Menteri, Datuk Seri Abdullah Ahmad Badawi berkaitan dengan sikap amanah dan tanggungjawab dalam pentadbiran negara perlu dilaksanakan secara serius. Ramai di kalangan kakitangan dan pegawai kerajaan masih memegang konsep hidup yang lebih mirip kepada favouratisme dan kronisme dalam mengendalikan urusan pentadbiran negara.