Muslihat haramkan Ikhwanul Muslimim - Abd Rahman, Saodah (Utusan Melayu Malaysia Berhad, 2013)
MAJORITI rakyat Mesir sejak zaman pemerintahan British sehingga Hosni Mubarak tidak pernah merasai kenikmatan hidup hasil kekayaan bumi mereka. Sikap rakus pemimpin merupakan faktor utama kewujudan beratus pergerakan Islam di Mesir.