Gaya tidak ikut usia - Badzis, Mastura (Berita Harian, 2013)
Anak perempuan saya berusia lapan tahun. Dia gemar bergaya dan memilih pakaian tidak sesuai dengan usianya. Saya membiarkan dia menentukan cara pakaian disukai. Bagaimanapun, sejak akhir-akhir ini, sikapnya agak keterlaluan dan apa yang membimbangkan dia tidak berpeluang mengecapi dunia kanak-kanak seusia dengannya. Apakah pandangan Dr mengenai hal ini? Liyana Samsudin, Taman Melawati