Di sebalik agenda rampasan kuasa Mesir - Abd Rahman, Saodah (Utusan Melayu Malaysia Berhad, 2013)
PERISTIWA rampasan kuasa melalui ketenteraan di Mesir adalah merupakan agenda untuk mengembalikan kuasa Hosni Mubarak. Umat Islam sepatutnya melihat peristiwa yang berlaku di Mesir sebagai renungan dan tauladan.