Bahana perpisahan, tunjuk sikap positif, elak anak berontak akibat perceraian. - Badzis, Mastura (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2012)
Saya bapa tunggal menjaga dua anak lelaki berusia empat lelaki berusia empat dan tujuh tahun. Mereka akrab dengan saya. Saya buntu apabila mereka kerap kencing malam, selain perangai agak kasar dan ada kalanya merosakkan barang di dalam rumah seperti menendang pintu. Apakah yang boleh saya lakukan untuk mengatasi masalah ini?.