Pupuk minat membaca - Badzis, Mastura (Berita Harian, 2012)
Saya ibu tunggal, mempunyai anak berusia lima tahun dan baru memasuki tadika tiga bulan. Sehingga sekarang anak saya belum mengenal huruf ABC dan sebagainya (cuma menghafal ABC, jika disebut dengan lagu). Anak saya juga nakal, lasak dan kuat memberontak. Adakah ini situasi normal anak berusia begitu. Ibu Risau, Perak