Usah layan, jangan endah kerenah anak jadikan tangisan 'senjata' tuntut sesuatu - Badzis, Mastura (Berita Harian, 2012)
Anak pertama saya lelaki berusia 1 tahun 8 bulan, manakala anak kedua, perempuan berusia tujuh bulan. Anak lelaki saya banyak kerenah dan kerap menangis apabila berada dengan saya dan ayahnya tetapi pandai membawa diri apabila di TASKA atau di tempat lain tanpa kehadiran saya dan suami. Kami terpaksa memberi tumpuan kepadanya kerana adiknya pandai bermain sendiri. Adakah si abang ini menangis kerana mahukan perhatian dari kami kerana cemburu dengan adiknya? Lebih membimbangkan, dia juga sukar makan dan kini mengalami sembelit sehingga berdarah selain kerap menangis apabila membuang air besar. Ibu risau