Padah tengking, herdik anak akan menjejaskan lagi tumpuan si kecil - Badzis, Mastura (Berita Harian, 2012)
Anak saya kini di Tahun Empat dan mengalami masalah tumpuan dalam pelajaran. Unutk makluman doktor, saya mengandungkannya ketika berusia 17 tahun, Sewaktu di Tahun Satu dan Dua, saya turut sama membantu mengajar. COntohnya apabila saya mengajarnya huruf A, dia dapat menyebutnya dengan elok. Tetapi apabila saya teruskan dengan huruf B dan meminta mengulanginya, dia tidak ingat. Anehnya, dia boleh pula mengingati apabila ditengking. Masalahnya tetap sama biarpun saya berikhtiar memberi pe;lbagai makanan tambahan. Ibu risau