İflâs eden kimdir? (Who is bankrupted?) - Kayadibi, Saim (Memleket İletişim A.Ş, 2013)
Başlangıçta uzunmuş, bitmeyecekmiş gibi görünen kocaman bir yılı daha geride bıraktık. Tatlısıyla acısıyla, kazancıyla, zararıyla, aldatmaca ve mistik yaklaşımı ile, üzüntüsüyle, korku ve sevinciyle, ümit ve hasretiyle yine geride kaldı. Bu 2012 yılını göz ününde bulundurduğumuz zaman kazançlı olanlardan mıyız yoksa kaybedenlerden miyiz, kısa bir kâr ve zarar muhasebesinden sonra anlayabiliriz.