Islam dalam perlembagaan Malaysia - Bari, Abdul Aziz (Intel Multimedia and Publication, 2005)
Buku ini membahaskan beberapa isu dan tema penting yang berkaitan dengan kedudukan Islam di dalam Perlembagaan Malaysia. Ini termasuklah isu mutakhir tentang pelaksanaan undang-undang moral yang begitu ketara ditentang oleh golongan Islam liberal. Buku ini sesuai dibaca oleh para pengamal dan pelajar undang-undang. Pendekatan yang diambil sesuai dengan audien sedemikian; yang menseimbangkan aspek-aspek teknikal dengan tema keseluruhan kerangka perlembagaan.